Jeg er helt fra meg av beundring for prestasjonen til Thor Hushovd på dagens etappe. jeg er ingen sykkelekspert, men jeg følger ganske godt med på Tour de France, og jeg føler jeg kjenner ganske godt til en del av rytterne. Men det jeg fikk se av Thor Hushovd i dag hadde jeg ikke forestilt meg i mine villeste fantasier at Thor kunne gjøre. Denne utgaven av Tour de France har vært den beste noensinne sett med norske øyne, og den beste prestasjonen fikk vi se i dag. Jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet for den mannen, og er så glad for at han er norsk!

I morgen spiller vi kamp mot Accrington og en mot Morecomb på Morecombs stadion i morgen, og det gleder jeg meg til. Morecomb har fått ny stadion så det kommer til å bli spennende å se den. Jeg spilte en reservelagskamp mot Manchester City på den gamle stadion i 2004, som spiss faktisk. I morgen har vi delt troppen i to og vi skal spille en kamp hver. Jeg skal spille den første kampen, men jeg vet ikke startoppstillingen enda. Håper mange av dere kommer å ser kampen i morgen.

Morten Gamst Pedersen