Like før jeg tok ferie hadde supporterunionen for britisk fotball sin årlige supportercup. Blackburn Rovers stilte med to lag og jeg hadde sendt ut min spion Stig til å ta en titt på lagene. Han ga meg løpende oppdatering hele veien og det hørtes mer og mer lovende ut etter hvert som førstelaget til Blackburn feiet all motstand av banen. I følge rapportene var Blackburn Rovers i en egen klasse, og det gleder jo et ekte Rovershjerte. Desverre ble det tap mot Arsenal i finalen, noe som føltes veldig bittert for alle Rovers fordi Blackburn var et mye bedre lag, og ingen hadde sagt noe om Blackburn hadde vunnet med tre fire mål, alt vi kan gjøre er å gratulere Arsenal og da spesielt gunnerskeeperen med årets kamp. Desverre er fotballen slik noen ganger, og det er derfor vi elsker sporten.

For Blackburn spilte Jonas Sundet, Anders Særvold, Steinar Uglebakken, Stian Tørrstad, Tore Aasen Øderud, Eirik Herland Berge, Ronny Losoa, Thomas Thalerud, Torbjørn Melhuus, Kenny ? og Daniel Strandberg

Morten Gamst Pedersen