Jeg har vært på ferie sammen med mine nærmeste venner, og har hatt litt fri medier og bloggen min. Jeg var en uke sammen med guttene på Mallorca og koste oss. Vi har hatt en fantastisk uke med mye latter, kos og glede, akkurat slik vi liker det. Etter det dro jeg og Stig til Dubrovnik i Kroatia for å ha en fotballskole for Statoil. Der hadde vi fire fantastiske dager sammen med den utrolig behagelige Statoilgjengen. Vi traff mange mennesker vi kjenner fra forrige gang vi hadde fotballskole for Statoil, og vi traff mange nye mennesker som var utrolig hyggelige. Både jeg og Stig vil rekke en stor takk til alle i Statoil som la alt til rette for oss slik at vi kunne lage en bra fotballskole. For to år siden møtte vi en ung jente på ca 13 år som vi oppdaget et fantastisk talent hos, og vi lurte på om hun hadde fortsatt utviklingen. Da vi kom frem til Dubrovnik fikk vi vite at hun ikke kunne komme på fotballskolen vår fordi hun var blitt tatt ut til u16 landslaget, og det var utrolig morsomt æ høre det. Denne gangen traff vi 3-4 jenter i samme aldersgruppe som kan nå veldig langt hvis de vil. Så det blir spennende å høre hvordan det går med dem om to år.

Morten Gamst Pedersen