Siden jeg ikke får plass i startelleveren spilte jeg reservelagskamp i dag mot Wrexham, kampen endte 2-2 og var ikke noen vakker forestilling. Men det som var morsomt var at Dean Saunders var manager for Wrexham, og i sin tid var han sammen med Greame Souness i Tromsø for å se på meg og var delaktig i å kjøpe meg til Blacburn Rovers. Så jeg er veldig takknemlig for at han var med på å gi meg sjansen her i Blackburn og Premier League. Saunders husket godt hvorfor de kjøpte meg, og ga uhemmet skryt av innleggene og dødballene mine, og mente jeg er en av de beste på det området. Og jeg innrømme at det var godt å høre, desverre har jeg ikke fått brukt mine styrker så mye i det siste og det er ekstra ille nå som det ikke går så godt med laget i mitt hjerte. Desverre er det bare slik noen ganger.

Morten Gamst Pedersen