Jeg er bare nødt til å beklage til mine engelske følgere for at det denne uken bare handler om ski VM i Oslo, og jeg må desverre skuffe dere igjen for i dag har skijentene knust all motstand og tatt ett nytt gull i stafett. Ski er nasjonalsporten i Norge og som nordmann har jeg det genet som gjør at ski betyr mye. Og akkurat nå er vel vi alle forelsket i skijentene, jeg vet at de gjør noe med meg hvert fall. For de engelske bloggfølgerne mine, hvis dere ikke har fått med dere ski VM enda så anbefaler jeg på det sterkeste å se litt på det, for det er utrolig spennende.

I dag morges da moren min våknet sto det to elg på verandaen, moren min trakk åpnet gardinene og så rett i øynene på en diger elg. Hun skvatt slik at hun nesten datt i sofaaen. Det var en ku og kalven hennes, og de hadde i all beskjedenhet spist opp alt av trer og hekken til naboen

 

Morten Gamst Pedersen