Kjedelig kamp i dag for vår del. Det startet dårlig med et uheldig baklengs mål som gikk inn pga at ett skudd endret retning og gikk inn. Slike mål er alltid kjedelig å slippe inn men det er ikke mye man kan gjøre med slikt. Vi jobbet hardt hele tiden for å komme tilbake men vi ble straffet hardt da vi slapp inn 2-0 målet. Etter pause gikk vi hardt ut for å få en tidlig redusering, men vi maktet aldri å komme tilbake inn i kampen og til slutt tapte vi 3-0. Jeg synes vi fortjente bedre enn det vi fikk, for Sunderland var ikke tre mål bedre enn oss i dag, men de tok godt vare på sjansene sine og slik er det av og til og det må vi bare innse. Men om ikke lenge kommer Liverpool på besøk, og det er alltid moro å møte slike lag på besøk. Men Liverpool under Roy Hodgson er ikke akkurat en seiersmaskin på bortebane, og det tapet vi fikk i dag skal Liverpool få svi for på onsdag

Morten Gamst Pedersen