GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN

Først en gledelig overraskelse fra VG i dag. Jeg er tatt ut som sentral spiller på nordens beste landslag, og selv om det er veldig uhøytidelig så setter jeg selvsagt stor pris på denne tilliten. Og ekstra morro er det at jeg har med meg både Brede Hangeland og John Arne Riise. Her er laget: Nordens beste landslag


Benjani og meg

I morgen spiller vi borte mot Sunderland, og vi har innkvartet oss på hotellet. Selvfølgelig skulle jeg ønske at jeg feiret nyttårsaften sammen med min familie og mine venner, men jeg er veldig fornøyd med laget mitt så det er ikke så ille å feire sammen med dem heller. Men jeg regner med vi feirer på en litt roligere måte enn de fleste andre. Men jeg vil komme med en liten forespørsel til alle som skyter opp raketter i dag: Vær så snill og ikke driv på med fyrverkeri i fylla, det er så himla kjedelig at noen skal miste synet eller bli skadet på annen måte bare fordi man er litt uforsiktig. Jeg vil ikke være noen festbrems eller moralisere på noen som helst måte, men kommer bare med et lite ønske for kvelden :)


Givet har hendene fulle

Ellers har jeg fått litt behandling i dag, humøret er på topp både hos meg og resten av laget og vi er klar for morgendagens kamp. Sunderland er ikke noen plass man bare kan dra å hente poeng når man vil, det er ett godt lag med mange gode spillere. Spesielt Darren Bent er en mann å se opp for, han kan score mål på bestilling, men jeg har stor tiltro til våre egne forsvarsspillere så jeg er ikke redd.


El Hadji, Mame og Harold


Meg og Mark Bunn

Morten Gamst Pedersen