I dag har vi hatt en fridag, og det er alltid hyggelig å få en dag fri i romjulen. Så i dag har jeg slappet godt av og hatt en rolig og fin dag. Jeg tok en tur i gymmen og hadde en rolig treningsøkt, og etter det dro jeg og spiste lunch sammen med Espen Sjetne i den norske supporterklubben. Han hadde forberedt ett intervju for de norske Blackburn supporterene som var veldig bra. Ellers har jeg fått ladet batteriene igjen og er klar for kampen borte mot Sundeland. Og i den kampen skal vi gjøre alt vi kan for å skaffe oss to borteseiere på rad, og det har jeg stor tro på at vi kan klare. Og så har jeg fått en forespørsel fra Chris “Fenny” Fenton som akkurat nå er i bryllupet til Neil og Cathrine om å gratulere dem med den store dagen, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN NEIL OG CATHRINE!!

Morten Gamst Pedersen