I dag hadde vi vår første trening med hele laget med den nye sjefen. Det var en kvalitetstrening og humøret var på topp. Steve Kean er ingen ny mann hos Blackburn Rovers, han har vært førstelagstrener en stund nå så han er godt kjent i troppen. Kean er en veldig dyktig og respektert mann innad i Blackburn, og jeg er overhodet ikke bekymret for fremtiden. Laget har blitt enig om at vi kun skal se fremover, og fremover er hele tiden neste kamp. Denne gangen er det West Ham, og de skal få svi for det utrolig irriterende tapet mot Bolton. Humøret i klubben er veldig bra, og folk koser seg på trening. I dag koset jeg meg spesielt fordi værgudene var så snill å sende en real snøbyge over treningsfeltet. Det fikk meg til å føle med skikkelig hjemme, men det kan man desverre ikke si om alle på dagens trening, for det så nemlig ut som El Hadji Diouf savnet luen sin da det haglet som mest. Men han tok det med et smil han også.

Morten Gamst Pedersen