Det kommer ut en del frustrasjon over at Big Sam har forlatt klubben på denne bloggen, men det er naturlig i en situasjon som denne. Folk frykter som regel endringer når man ikke vet hva som kommer. Men jeg vil oppfordre til tålmodighet rundt situasjonen, hvis eierene har en større langtidsplan med klubben synes jeg vi skal stille oss bak den, og fortsette å støtte klubben. Jeg er ganske sikker på at det kommer en ny manager som vil fortsette å føre klubben i riktig retning. Min lojalitet og forpliktelse ligger hos Blackburn Rovers, og jeg skal gjøre alt jeg kan både på og utenfor banen for at dette ikke skal forstyrre oss. Ingen er større en klubben, og derfor vil jeg oppfordre alle til å komme på kamp og gi full støtte til laget. Der er sammen vi er sterkest. You are my blue and white army!

Nå er jeg hjemme i Vadsø i begravelsen til min gamle venn og klassekamerat Øystein Kristoffer Vollan. Han døde desverre i en tragisk fallulykke. Alle mine tanker går til de etterlatte. Seremonien var fin, men trist. Men Øystein ble revet bort så alt for tidlig, og det preger oss alle. Vi i klassen er alt for unge til å følge hverandre i graven, og jeg håper det er veldig veldig mange år til det skjer igjen.

Morten Gamst Pedersen