Det er selvfølgelig et like stort sjokk for meg som for alle dere at manageren Big Sam har forlatt klubben. Vi har overhodet ikke gjort det dårlig i år, og hadde med seier mot Bolton i går ligget på en meget komfortabel sjetteplass. Og tabellsituasjonen vår gjenspeiler ikke hvordan spillet vårt har vært i mange kamper i årets Premier League sesong. Men slik er fotballen av og til, og de nye eierene vil ha nye impulser inn i klubben. Derfor håper, og regner jeg med at de ansetter en manager som er dyktig nok og profilert nok til å ta oss steget videre. I Blackburn er vi alle sammen profesjonelle og vil selvfølgelig fortsette å jobbe knallhardt for å føre klubben videre på tabellen, og ønske en ny manager velkommen. Til Big Sam vil jeg takke for samarbeidet og ønske han lykke til videre i sin karriere.

Morten Gamst Pedersen