I morgen er det klart til lokalderby mot Bolton, dette er alltid tette og spennende kamper som ingen vil tape. Vi har heldigvis et godt tak på Bolton og jeg er ikke sikker med jeg tror faktisk jeg ikke har tapt på Reebok enda. Bolton har vært veldig gode så langt i år og de scorer veldig mange mål. Spesielt Johan Elmander har vært strålende for dem. Derfor skal denne bloggposten handle litt om Johan Elmander. For ett par dager siden begynnte jeg å tulle litt med han og skulle “psyke” han ut litt før denne kampen. Så jeg ringte rundt til felles kamerater vi har for å høre om det var noe jeg kunne bruke mot han. Men det finnes rett og slett ikke. Johan er så snill og grei og profesjonell at jeg mistenker han for å være litt norsk og ikke svensk ;) Johan har startet denne sesongen forrykende, og han har scoret noen fine mål vi alle husker vel denne

http://www.youtube.com/watch?v=gJNqxQBLeQk&feature=related

Og etter søndag når han ikke vil matforgifte meg lenger skal jeg selvsagt dra å spise middag sammen med han og familien. Han har forresten nettopp fått sitt andre barn og vi gratulerer han og familien med det. Men for at denne bloggposten ikke skal bli for klissete så tilføyer jeg: I morgen Johan, da blir det pryl ;)

Morten Gamst Pedersen