Håndballjentene fosser frem, og det er utrolig morsomt. Jeg spilte håndball selv før jeg ble fotballspiller på heltid, og følger for det meste med alt som handler om landslagshåndball. Og jeg er veldig fornøyd med det håndballjentene presterer nå. Men det er viktig at de ikke begynner å hvile på denne bølgen, slik at de mister den gode flyten de er i, ikke at jeg er redd for det, for det de har prestert så langt viser hvor profesjonelle de er. Heldigvis har håndballforbundet tatt til fornuft og senket prisene til ett mer edruelig nivå. Og da er det bare opp til publikum å kjenne sin besøkelsestid og møte opp på kamp, så nå setter vi alle gode krefter til og lager den folkefesten Norge og våre jenter fortjener.

Her i England forbereder vi oss på helgens bortekamp mot Bolton, og det er en kamp vi virkelig tar på alvor. Vi har enda noe å rette opp på etter kampen mot Manchester United, og vi skal ikke hvile før vi har gjort opp for det resultatet. Men Bolton er ikke en plass man kan dra å hente poeng fra uten sverdslag. Denne sesongen har de vært kjempegode, og de har noen veldig gode spillere. Spesielt min gode venn Johan Elmander har vært veldig god for dem denne sesongen. Så det er kanskje på tide å børste støvet av noen gamle triks.. Kanskje sende han litt godis igjen? Nei nå er han med Bolton, og ikke med det svenske landslaget så da kan han sikkert unne seg litt godis. Vi må jo prøve å “psyke” han ut litt før kampen. Hmmm..nei folkens, kom med forslag, bare husk at dette er en hedersmann, så her er det kun godhjerta triks som gjelder. No dirty stuff!

Morten Gamst Pedersen