Tjenar, jag heter Johan,
mitt dansband har jag här.
Jag reser rundt i Sverige,
jag är jättepopulär.
Det spelar ingen roll om
det er dur eller moll,
for det ä lett at jaga brudar,
när man spelar rock’n'roll.

Jeg har startet den psykologiske krigføringen mot Johan Elmander, og jeg sendte ett par sms’er til han og luftet stemningen. Der kom det frem at de skulle vinne 8-0 mot oss!?!? Mot oss?? haha, skal han ikke spille selv da lurer jeg på! ;) Nei min kjære Johan, på søndag blir det pryl, og du og jeg skal spille hovedrollene. Basta! Men Johan er en snill kar i grunn, og han inviterte på julemiddag. Men er han virkelig så snill som alle skal ha det til? Nei tipper jeg, jeg tror han er en luring, derfor takket jeg glatt nei til den middagen i frykt for matforgiftning. En svenske har aldri klart å lure en nordmann, og det skal vi ikke starte med nå heller. Men her er det en liten felle han kunne benyttet seg av, og det er at jeg er same også, så her kunne han lurt meg grundig. Men årvåken som jeg er luktet jeg lunta.

Men hva vet vi om denne Elmander egentlig?
– Han har 13 mål for Sverige, og det står det utrolig stor respekt av! (Selv om det er ett mål mindre enn det jeg har for Norge, og jeg er midtbanespiller! Selvfølgelig har han bare litt over 50 kamper, og jeg har litt over 60.. detaljer detaljer.)
– Han ble kåret til sveriges best kledde i 2008. Jaha? La oss høre hva hans lagkamerater sier. Sitat Steinsson: his fashion sense is terrible! (True story)
– Så fant jeg dette i et svensk blad: Dina dribblingar går ut på att du slår bollen på ena sidan om backen – sen springer du på andra sidan!
– Jo, det är väl mitt signum… Men det funkar eftersom jag är ganska snabb och stark.

Passar du på att köra lite beachmuskler?
– Nja, jag behöver vara stark i hela kroppen för att orka hålla bort motståndarna. I det ingår det väl lite beachmuskler, kanske…

Vad tar du i bänkpress?
– Närmare hundra kilo, skulle jag tro.

Så da får vi se om hans beachmuskler hjelper på søndag.. ;)

Morten Gamst Pedersen