Da var endelig håndball EM i gang, og Norge har en knallåpning! Utrolig morsomt å se jentene spille som de gjør nå, og dette vil gi jentene en god følelse som de kan dra nytte av resten av mesterskapet. Frem til nå har de fullstendig kjørt over Frankrike som på forhånd var en av favorittene. Det har vært en del fokus på at jentene er under press, men slik som de spiller i dag kan man ikke se det i det hele tatt. Og det viser litt om hvilken mental styrke våre jenter har. Tenker de har satt den spekalutive delen pressen på plass med denne forestilllingen. Samtidig her jeg registrert at kampene ikke er utsolgt og at de forventer mange tomme seter, og man kan jo registrere noen tomme seter på tv. Så da lurer jeg litt på hva håndballforbundet driver på med? Ga ikke vi massiv kritikk til noen andre arrangører for akkurat det samme for noen år siden? Med tanke på at håndballjentene nesten alene har blitt som en nasjonalsport å regne så synes jeg det er noe merkelig at markedsføringen av håndball EM på hjemmebane har vært så lav, samtidig som prisene kanskje er noe stive!?!? Men jeg er kanskje ikke den som skal kritisere for mye :)