Hva skal man si om gårsdagens kamp? Vell, det er ikke stort annet å si enn at vi tar av oss hatten for Manchester United, og så går vi selv hjem og ser oss i speilet og spør oss hva vi skal gjøre mot Wolverhampton neste helg. Jo, der skal vi bevise for oss selv og fansen at dette kan vi bedre enn, og vi skal la det gå ut over Wolverhampton. Vi skal ta lærdom av kampen, men vi skal glemme resultatet og gå videre. Men noe var positivt i går, og det var våre supportere. De var rett og slett fantastisk, og de holdt humøret oppe gjennom hele kampen. Jeg satt blandt supporterene, og jeg må si at jeg er stolt over deres innsats, og jeg er stolt over at disse supporterene er våre! Hats off to all you Rovers. Nå skal jeg en tur på julemarkedet i Manchester og kose meg med mine venner.

Morten Gamst Pedersen