I dag er det Rødnesedagen. I år er temaet for Rødnesedagen barns helse. Med enkle midler kan vi gi barn en trygg fødsel og livreddende helsehjelp. Hvert år dør 8,1 millioner barn av årsaker vi kan forhindre og forebygge. De dør av lungebetennelse, diaré, malaria, meslinger eller av komplikasjoner før, under eller etter fødselen. Så derfor oppforder jeg deg til å gjøre det du kan. Og husk, alle bidrag hjelper.

I dag har jeg hatt behandling og en løpetur for å sjekke låret, det gikk ganske bra og jeg kjente lite til skaden. Men vi er fortsatt nødt til å ta en dag av gangen og se hva som skjer. Jeg har fått hele familien på besøk, og i morgen kommer Stig så jeg vil veldig gjerne være hundre prosent klar så jeg kan løpe ut på Old Trafford og spille mot Manchester United på lørdag. Det er ingenting som er så tilfredsstillende som å ha familie og venner på besøk når man skal spille kamp. Eller, det å score når de er her topper det kanskje litt. Nå er det kos med familien, så ha en fin kveld alle sammen.

Morten Gamst Pedersen