Norge spilte kanskje ikke sin beste kamp i dag men tok likevel en sterk seier borte mot Irland. Irland hadde ballen og spillet mest, men Norge var gode bakover og hindret Irland de store sjansene. Og selv på en dag der spillet ikke var opp mot sitt beste var Norge tålmodig og ventet på kontringssjansene sine. Dette resulterte i et vakkert angrep som endte med at Gamsten serverte Huseklepp som satte inn det avgjørende 2-1 målet. Jeg pratet med Morten like etter kampen og dette er hans tanker om kampen.

Stig: Gratulerer med en sterk borteseier. Hvordan føltes dette?
Morten: Tusen takk, det var utrolig morsomt. Det betyr mye for laget å vinne den siste kampen for året.
Stig: Det var ikke den beste kampen for året, men dere viser at det er god moral i laget og vinner dette til slutt.
Morten: Ja, men det er ikke lett å komme til noen stadioner i Europa og dominere kamper. Irland er et meget godt lag med flere spillere fra Premier League, så dette er en veldig sterk seier. Men vi har Drillo :)
Stig: Gratulerer med en flott frispark, fortell om det.
Morten: Ja jeg traff godt der. Først sto muren for langt inn mot midten og det var plass til å skyte på yttersiden, så flyttet de den alt for langt ut igjen slik at det var plass for John Arne å skyte midt i mål. Men jeg hadde en god følelse og vi ble enige om at jeg skulle skyte. Og det gikk som det gikk, heldigvis
Stig: Utrolig flott kontring på slutten
Morten: Ja den var det klasse over, Bjørn Helge slår en fin tunnel før han slår opp på Erik, som legger den på hælen til Ruben som igjen slår ut til meg, jeg legger den langs bakken på bakerste der Husekleppen kommer i en faens fart og setter den inn. Verdensklasse, spesielt av Huseklepp. Han viser hvilken kvalitet som bor i han da han setter fart etter at han har lagt igjen ballen til Ruben. Fortjent at han får sette den inn.
Stig: Du gir deg ikke med Bamareklamen, så en liten dans der etter målet. Skal du fakturere til Bama eller?
Morten: Hehe, ja burde kanskje det. Neida, det der var et internt veddemål med noen der jeg gjorde min del.
Stig: Tusen takk og gratulerer
Morten: Tusen takk selv.

Stig