Dagen i dag har stort sett vært som de fleste andre dager før kamp. Vi har hatt en lett treningsøkt der første elleveren drilles inn. Den økten er som regel rolig slik at vi ikke pådrar oss unødvendige skader og at vi sliter oss ut før kampen. Etter treningen får vi i oss mat og slapper av, og de som trenger det får behandling. Senere på dagen går vi gjerne en tur og ser på byen, og i dag var det veldig hyggelig. Dublin er en særdeles pen by og jeg vil på det sterkeste anbefale å dra hit. Beklageligvis hadde jeg problemer med minnekortet på telefonen og fikk ikke tatt bilder i dag. Men det er bedre at dere reiser hit og ser selv, for det er absolutt verdt det. I kveld blir det rolig på hotellet med laget, så skriver jeg litt om selve kampen i morgen. Ha en trivelig kveld folkens.

Morten Gamst Pedersen