Skoene som jeg og Jason Roberts bruker. De funker veldig bra noe som de to siste kampene viser

I morgen er det en viktig og vanskelig bortekamp mot Tottenham. Vi har en god flyt for øyeblikket etter å ha vunnet de to siste kampene mot Wigan og Newcastle, og i de kampene har hele laget jobbet kjempehardt og jeg og Jason Roberts har blitt belønnet med hvert vårt mål i begge kampene. Derfor er det et naturlig mål for denne kampen er at vi skal følge opp det harde arbeidet og ta vare på de sjansene vi får. Tottenham har en del skader på sentrale spillere med de har en stor tropp og kan fortsatt stille et slagkraftig lag. Men vi kommer hit for å skaffe oss et resultat og kommer til å kjempe hardt for å klare det. Så får vi håpe at vi klarer å følge opp med å score noen mål i denne kampen også.

Så ringte Joey Barton i dag. Jeg kunne ikke ta telefonen da, men han la en hyggelig melding igjen på telefonsvareren min og jeg ringte han opp straks vi var ferdig med lagmøtet. Joey viser at han har flere sider en den som kom ut på banen her om dagen, og det setter jeg stor pris på. Det er ikke alle som har mot nok til å ringe å si unnskyld etter en slik episode, men det gjorde Joey uten å nøle. Både jeg og Joey er profesjonelle og er helt enig om at denne saken legger vi bak oss, og at vi kan le av hele greia neste gang vi møtes. Dermed er den saken død og ute av verden. Nå er det Tottenham som gjelder, COME ON YOU ROVERS.

En liten ting til på slutten, Chris White, hvor i pokker er bilde av trøya di med navnet mitt bakpå? For vi hadde nemlig et veddemål der du skulle skaffe en Pedersen trøye og sende et bilde til meg etter at jeg hadde scoret. Det har jeg gjort.. 2 ganger.. Picture please ;)

Morten Gamst Pedersen