I kveld møter vi formlaget Newcastle borte på St. James’ Park. Det har nettopp slått både Sunderland og Arsenal og de spiller virkelig bra for tiden. For oss handler det om å ha balanse i laget og ta vare på de sjansene vi får. Bakover er vi solide, selv om vi har gitt bort en del tullemål denne sesongen, og vi skaper alltid sjanser fremover. Holder vi fokus så har vi en god sjanse til å få et godt resultat. Spilleren å se opp for er uten tvil Carrol, han stor og sterk og en veldig god i luften. Men i kveld skal han møte Samba, en som er like stor og sterk, så det kommer til å bli en morsom duell. Det er en stund siden jeg har vært på St.James’ Park så det blir morsomt å spille der igjen. Newcastle har veldig gode supportere som holder bra liv på stadion. Men likevel liker jeg de som sitter i bortesvingen i dag litt bedre ;)

Morten Gamst Pedersen