Endelig satt den i kassa, la den i krysset bare for moro ;) He he, neida, jeg tuller bare, men det var utrolig deilig å endelig score igjen. Har stått igjen etter trening å trent på avslutninger og dødballer hele uken, så det var på tide at det ga uttelling. Ekstra morsomt at min gode venn Jason Roberts også scoret, og han viste hvilken kvalitetsmann han er da han ikke feiret etter målet av respekt for sin gamle klubb. Wigan spilte bra i dag og de har noen gode spillere fremme på banen, men vi lå tett og hadde god kontroll og nektet de å skape sjanser mot oss. Selv hadde vi en noe rufsete første omgang, men hevet spillet vårt flere hakk i andre omgang, noe som resulterte i to mål. På slutten jaget Wigan utligning og vi la oss litt langt bak, men slikt er naturlig når man blir presset og man begynner å bli sliten.

Utrolig morsomt at Brede Hangeland scoret for Fulham i dag, og se på det utrolig morsomme trynet på han på det bildet her. Han ser jo ikke ut i måneskinn der :) he he

Og Chris White, jeg regner med at du sender et bilde av din drakt med PEDERSEN på ryggen ;)

Morten Gamst Pedersen