I morgen spille vi hjemme mot Wigan og da er det på tide at vi viser at vi kan avgjøre kamper til vår fordel. Vi jobber skikkelig hardt på treningsfeltet og vi spiller bra i kampene, men vi har ikke klart åvære besluttsom nok hverken fremme eller bak. Spiller vi slik vi gjorde mot Chelsea og Manchester City så vinner vi mot Wigan i morgen, men da må vi være mer besluttsom enn i tidligere kamper. Slik som Steven Gerrard var for Liverpool i går, da var han rett og slett outstanding. Det var rett og slett fasinerende å se Gerrard kommer innpå for Liverpool i går. Liverpool hadde ikke skapt mye før han kom innpå, men med besluttsomheten til Gerrard klarte de å snu kampen og vinne. Gerrard presterte på et nivå over alle andre i går og han beviste atter an gang at han er i ytterste verdensklasse i sin posisjon. Vi må lære av han og vise den samme innstillingen.

Morten Gamst Pedersen