Blackburrn har vært det klart beste laget i første omgang, og de gikk helt fortjent opp i ledelsen ved en fin heading av Benjani. Morten vant en hodeduell mot Drogba og headet ned til El Hadji Diouf som slo en veldig bra ball inn i feltet som Benjane var noe heldig å fikk styrt i mål. På slutten av omgangen kom Chelsea mer med i kampen og klarte å presse Blackburn litt bakover og Anelka satte inn utligningen. Blackburn er uheldig som ikke leder

Stig: Dere spilte en fantastisk første omgang og kunne ledet med ett par mål, hvordan føltes det?
Morten: Det var utrolig morsomt å spille, vi presset dem hardt og hadde flere gode sjanser. Jeg følte vi hadde kontroll på kampen, og fikk spille vårt spill samtidig som vi gjorde det vanskelig for dem
Stig: På slutten av første omgang slipper dere dere litt ned og de scorer, det må ha vært et slag i ansiktet?
Morten: Ja, vi var uheldige da Ryan Nelsen og Martin Olsson krasjer og de er dødelig effektive når de fikk sjansen
Stig: Dere slapp dere ned i løpet av andre omgang også å slapp Chelsea inn i kampen, var det bevisst eller klarte dere ikke å holde presset oppe?
Morten: Det er umulig å stå høyt å presse på Chelsea i 90 minutter, og vi justerte oss litt lenger ned på banen men vi opprettholdt balansen og de klarte ikke skape mange sjansene på oss. Men vi varierte presshøyden og presset høyt til tider og vi skapte sjanser i andre omgang også
Stig: Med tanke på deres sjanser og måten målene kom må dette føles enormt skuffende
Morten: Ja det er utrolig skuffende, men Chelsea straffer deg hvis man gjør en liten feil, det er derfor de er mestere.
Stig: Hva har du å si om lagets og din egen innsats?
Morten: Laget kjempet som helter gjennom hele kampen, og jeg prøvde mitt beste for å spille opp mot resten av laget, og jeg følte det gikk greit. Bortsett far dødballene mine i dag, de var ikke like presis som jeg ønsker de skal være

Stig