Jeg og Stig har akkurat vært på spist på San Carlo, vi har hatt en kjempemorsom dag og det toppet seg på veien hjem. Mens vi går, tar vi sakte men sikkert igjen ett gammelt ektepar som går foran oss, de hører oss sannsynligvis ikke fordi når det er to meter frem til slipper den gamle mannen en kjempefis, en skikkelig trompet av en buksesmyger. Jeg og Stig ser på hverandre for ingen av oss riktig trodde det vi hørte, for å være sikker spør jeg Stig om det var han som slapp en bløt en i buksa. Han hadde det gliset rundt munnen og bare pekte på mannen foran oss, vi begge brøt ut i kjempelatter, og går hylflirende forbi dem, det er absolutt null sjanse for å holde maska. Damen faller nesten sammen i skam og ser bare ned i asfalten mens mannen selv setter opp et stålansikt med tusenmetersblikket rett frem. Vi flirer resten av veien hjem og folk vi møter ser bare rart på oss. Forbausende hvor morsom en fis kan være

Morten Gamst Pedersen