Dagens kamp kommer til å bli en morsom og spennende kamp, og det av flere grunner. For det første ligger Kroatia på ellevte plass på FIFA rankingen og er et veldig godt lag. For det andre er det flere gode spiller fra tippeligaen som får sjansen til å vise hva de er gode for. Samt at vi har en 18 år gammel debutant i startelleveren i dag. Kroatia er et lag som tradisjonelt har spilt god fotball, og de har veldig gode og tekniske spillere. Det klinger ganske bra i ørene av Modric ,Kranjcar, Eduardo når man snakker om vakker fotball. Samtidig skal vi ikke glemme at de vi sender på banen er formspillerne i tippeligaen, og at de er interessert i å vise seg frem. Selvfølgelig kan vi ikke forvente at vi skal komme til Kroatia å kjøre kampen, spesielt med et nykomponert lag som vi stiller i dag, men det er viktig for mange av våre unge gutter som ikke har så mange kamper på Landslaget at de får kjenne på nivået og kan ta med seg verdifull erfaringer videre. Så da vil jeg bare si lykke til til oss selv og lykke til til alle dere der hjemme i de tusen hjem, så satser vi på å få en god kamp.

Morten Gamst Pedersen