Jeg kjenner denne Fleksnes figuren her.


Og tror du jaggu han ikke dukket opp her på landslaget. Jeg liker Fleksnes og skaffet meg selvsagt autograf og et bilde sammen med han :)

Endelig er det kamp igjen og det kribler i magen. Jeg har ikke behøvd å lete mye etter godfølelsen under denne samlingen, den ligger nemlig som ett tykt teppe over hele laget. Se bare på Fleksnes på bildene over. ;) Lagånden vår er fantastisk, alle er i godt humør og alle som er her er i god form og klar til å steppe opp til en hver utfordring. Vi har fått ungutter som banker så hardt på døra om plasser i startoppstillingen at det høres i hele landet. Vadim Demidov, Moa og Markus Henriksen er bare noen eksempler på unge gutter som ikke er redd for mørket når lukten av gress og sure sokker kommer snikende. Norge er kjent for godt og stabilt forsvarsspill, og Vadim (heretter kun kalt Demi) er mer enn klar nok til å spille. Moa truer selveste John Carew på spissplass og Markus Henriksen er med i landslagstroppen, i EM-kvalikken… allerede i en alder av 18 år. Vi har gode tider fremfor oss. Vi skal bare vinne en kamp først. Og ekstra gledelig er det at det forventes mellom tusen og to tusen nordmenn på stadion i kveld.

Morten Gamst Pedersen