http://www.youtube.com/watch?v=vPMLEp5HA_U

Mental trening er vel så viktig som fysisk trening. Det jeg da får spørsmål om er hva jeg legger i mental trening. Det er faktisk ikke noe hokus pokus i grunn, det handler mest i grunn på å være fokusert på de arbeidsoppgaver man har. Dette gjelder jo ikke bare i fotball men i arbeidslivet generelt også. Nå er kanskje konkurransen og konsekvensene litt større i Premier League enn ellers i arbeidslivet, men fokuset kan fort være det samme. Presterer jeg ikke kan jeg fort ende på benken eller tribunen, presterer jeg ikke over tid kan jeg fort stå uten jobb. Fokuset mitt handler for det meste om å være best mulig forberedt til neste kamp eller trening. Venner er veldig viktig og mine venner er supre, de vet når de skal prate fotball og de vet når det er best å la vær. Akkurat slik jeg prøver å være med dem. Det er også veldig viktig å få inn gode tilbakemeldinger og gode følelser. Akkurat nå finner jeg den gode følelsen i de filmene jeg får i innboksen min. Tusen takk for slike filmer som denne, det er alltid morsomt å se på gamle klipp av scoringer man har gjort. U

Morten Gamst Pedersen