Ally, vår kit-man har full kontroll på utstyret vårt.

Det er duket for et lite lokalderby i morgen og jeg gleder meg som en unge på julaften. For det første har vi noe å rette opp på etter en dårlig visit i Birmingham, og for det andre blir det ett nytt lag og en ny stadion. I dag har vi hatt en veldig bra trening og humøret er på topp igjen, så dette er noe jeg gleder meg veldig til. Kampen er også utsolgt så det lukter god stemning lang vei av dette. Blackpool har fått en god start på sesongen og som alle andre Premier League lag må de tas på alvor. Men vi har spilt bra i år, men har fått relativ dårlig uttelling, så dette kan bli en god kamp.


Harry, sko sjefen som sørger for at alle spillerne ikke stiller i dårlig slitte tøffler.

Så tar jeg til meg og setter pris på tilbakemeldingen fra Josh, Oliver, Sam og Millwall i forrige bloggpost. Men jeg er ganske ny i dette blogg-gamet og må lære meg hvordan dette fungerer. Denne bloggen er ment som et morsomt lite blikk inn i en Premier League spillers liv, og jeg blogger bare når jeg har tid til det. Og på grunn av jobben i Blackburn Rovers har jeg ikke tid til å drive med denne på full tid. Og jeg skriver både på norsk og engelsk, og det tar sin tid for en stakkars fotballspiller, jeg har jo ikke akkurat studert hverken norsk eller engelsk grammatikk på universitets nivå. Men de nevnte guttene har et godt poeng når det gjelder bloggen, og jeg lover bedring på det punktet. Jeg svarer jo noen, men langt fra mange nok. Men jeg har svart de fleste som har sendt mail, og mange sender samme spørsmål både på mail og på bloggpostene. Konklusjon er at jeg skal svare mer på postene. Jeg lover! Når det gjelder å komme bort til supporterene, så legger jeg meg paddeflat og beklager på det sterkeste. Jeg skal komme bort å hilse i fremtiden. Jeg håper jeg ser dere i morgen, da skal jeg komme bort å hilse! Men jeg må fyre et lite skudd tilbake til Millwall FC. Jeg setter pris på tilbakemeldingen og du har ett poeng, men hvis du skal kritisere så burde du være modig nok til å sette navnet ditt under. Jeg vet jo hva du heter fordi det står i epostadressen din, men likevel. ;)

Til Johnathan og Luca vil jeg gjerne si at de må sende bilder til meg av dem og trøyen på info@mortengamstpedersen.com. Send gjerne to tre forskjellige så har jeg noen. Flott at Johnathan har fått sin, og håper Luca også har fått sin.

Morten Gamst Pedersen