Kampen i dag var kanskje ikke en kamp som går inn i historiebøkene som en av Premier Leagues store klassikere, men det var hvert fall litt moro i seksti minutter. Da måtte jeg desverre forlate den grønne matta til fordel for Brett Emerton. Kjedelig men ikke noe big deal. Jeg ble selvfølgelig irritert da jeg ble tatt av men det har gått over nå og jeg respekterer at manageren ofret meg da han ville ha forandring i kampen. Det som var kjedelig derimot var at Brede begikk et klart kontraktsbrudd da han nektet meg mål tidlig i kampen, og det er selvfølgelig noe jeg kommer til å følge opp. Hehe. Neida, Brede var helt klart en av kampens store spillere, sammen med Chrissy Samba. kampen endte 1-1 etter at vi ledet 1-0 til pause. Nå har jeg noen venner på besøk som jeg skal gå å spise sammen med, så skal jeg på trening i morgen tidlig, og hvis jeg er heldig er jeg ferdig slik at jeg rekker Manchester United mot Liverpool.

Morten Gamst Pedersen