Nå er det ikke lenge til vi skal møte Fulham til edel kappestrid på Ewood park. Vi og Fulham har kanskje ikke den samme rivaliseringen som Manchester United og Liverpool, men jeg kan love at vi ikke tar denne kampen mindre alvorlig av den grunn. For meg personlig er det ekstra viktig å gjøre en god kamp, for på andre side av banen står nemlig en av mine beste venner på landslaget, en viss kjempe ved navn Brede Hangeland, og han er ikke det eneste norske innslaget i Fulham, Bjørn Helge Riise spiller også der. Lukter helnorsk duell lang vei her.. Brede har jo etablert seg som en av Premier Leagues desidert beste midtstoppere. Jeg er faktisk overrasket over at ingen av de store klubbene har hentet han for lenge siden. Men tilbake til poenget her. Brede er veldig god.. Veeeldig god! Derfor har jeg en plan denne uken. Jeg skal prøve å sette Brede litt ut av fatning… gjennom denne bloggen her! Derfor vil bloggen først og fremst handle om Brede frem til kampen. 

La meg presentere fakta om Brede.

- Brede har størrelse 64 i sko!

Så da spør jeg deg Brede, er det ikke vanskelig å løpe med store klovnesko? Hvis du ikke vil spille til helgen hører jeg sirkus Arnardo søker etter klovner

Morten Gamst Pedersen