Rett etter maten

Manchester City har brukt et lite lands brutto nasjonalprodukt på spillere, spørsmålet er bare om de har kjøpt større navn enn spillere. Blackburn har hamlet opp med større lag en Man. City tidligere så det er duket for en spennende kamp. Jeg snakket med Morten for et par timer siden og det er en oppladet gruppe Blackburnspillere som er klare til å møte noen av de største navnene i internasjonal fotball. Morten selv ser frem til kampen og er i god form, han sier at hvis de holder nullen utover i kampen så er de gode nok til score og derfor kan klare et bra resultat i denne kampen.

Etter første omgang leder Blackburn 1-0 etter at Joe Hart og Kolo Toure roter det skikkelig til og serverer Nico Kalinic årets letteste mål. Morten klarerte ballen som ledet til målet og fikk derfor en ny assist. Heldigvis for han, for hans prestasjoner bortsett fra det er ikke det beste jeg har sett av ham. Skjerpings i andre omgang Mr. Gamst Pedersen

Etter 55 min utlignet Man City med Patric Vieira og kampen endte 1-1. Sterkt resultat av Blackburn

Q&A
Stig: Gratulerer med poeng på City of Manchester Stadium. Det er ikke mange som kommer hit å får poeng, hvordan var det?
Morten: Det var fantastisk. Var veldig hardt, men vi er kjempefornøyd
Stig: Hva med din egen innsats?
Morten: Ikke fornøyd med første omgang, jeg bomma på simple passninger og det irriterte meg. Jeg følte meg sterk før kampen, men det tok ikke lang tid før jeg kjente at jeg hadde landskamper i beina. I andre omgang bestemte jeg meg for å gjøre det enkelt, passe på å ikke gjøre noen feil og hjelpe laget så godt jeg kunne
Stig: Hva var planen i dag?
Morten: Vi tapte poeng i de to siste kampene fordi vi ikke var kyniske nok. I dag ville vi ikke underholde, vi ville ha poeng og City ga oss sjansen til å score og det gjorde vi
Stig: Gratulerer og takk
Morten: Takk skal du ha

Stig