Vi fikk våre tre poeng mot Island selv om vi ikke spilte vår beste kamp. Men vi tok tre poeng og viktig lærdom med oss fra den kampen og stiller bedre rustet til kampen mot Portugal idag. Derfor glemmer vi prestasjonen, tar med oss resultatet og går videre. Det viktigste for oss er å få en god start på denne kvalifiseringen til EM 2012. Det får vi kun med poeng i denne kampen. Tre poeng er bra borte mot Island, det er flere av våre rivaler som vil slite på sagaøya.

Men for å kalle starten på denne EM kvaliken god må vi ha poeng i denne kampen også. Og Portugal er gode. Å tro at de er dårlig bare fordi de er svekket er i beste fall naivt. Det finnes flere portugisere som kan spille blendende fotball en Ronaldo, og tro det eller ei men det finnes faktisk flere gode fotball trenere enn Carlos Queiroz også. Resultat i denne kampen kommer kun av knallhard jobbing og full konsentrasajon.

Det vil si at vi må spille opp mot vårt beste for ta poeng. Ett er bra, men tre er målet. John Arne Riise vil selvfølgelig være savnet, men det vil en slik spiller være uansett hvilket lag. For oss handler det om å ikke tenke på tapet av Riise, men at vi kan slå Portugal uten ham.

Møt opp på aker brygge i rødt, hvitt og blått og hjelp oss lage en folkefest. Har du ikke billett til kampen så vises kampen på storskjerm. Her finner du info om fotballandslaget på facebook:

http://www.facebook.com/fotballandslaget?ref=ts#!/fotballandslaget?v=wall&ref=ts

Lykke til til deg, lykke til til meg og lykke til til Norge!!!

Morten Gamst Pedersen