I dag starter alvoret. Jeg er klar! Hangeland er klar! Moa, Huseklepp, Høgli, Riise brødrene, hele laget er klar. Nordmenn på Island, nordmenn ut i verden og nordmenn i Norge er klar! Island er et godt lag med mange gode spillere og de har ikke tenkt å gi seg uten sverdslag, det har vi respekt for. Men i dag starter vi vår reise, og selv ikke eyjafjallajøkull kan stoppe oss. Viktigheten av en god start kan ikke uttrykkes klart nok. De har kanskje satt en stopp for godis i Sverige, men på Island skal vi servere dere, våre supportere en riktig godbit, og jeg lover at de stolte menn som skal ut i edel kappestrid i dag skal gi alt. Alt for drakta, alt for dere, alt for oss. Alt for Norge. 

Ps. Hører dere torden og lyn fra Island er det ikke sikkert at det er Tor som slår med Mjølner. Det er stor sannsynlighet at det er Riise som slipper løs venstreslegga.. Udyret fra Aalesund!


Tre menn klar til kamp

Kampen mot Portugal er desverre utsolgt, men hvis du trenger billetter går du inn på fotballandslagets side på Facebook. Der kan du vinne billetter. Her er link, lykke til

http://www.facebook.com/photo.php?pid=387692&fbid=151493128202189&id=126263847391784&ref=nf#!/fotballandslaget

Morten Gamst Pedersen