Dagen før dagen er det viktig å få i seg en god frokost. Samtidig er det viktig å få opp humøret slik at man er avslappet og oppladet til kamp. Derfor sitter det tre eksotiske samer sammen til frokost. En supersame, en russisk same og en pakisamer. Tror vi skal lage en film om oss – 3 Muskesamer. MoAthos, Morthos og… Det var vanskelig å knytte navnet Vadim Demidov til Aramis så vi kaller han bare Demilove i vår film..


Jeg og Jon Inge lærer svenskene sunt kosthold. Legg merke til den frekke salaten i bakgrunnen

Frokost er en av de viktigste måltidene, og sunt kosthold er ekstremt viktig. Det har tydeligvis svenskene fått med seg, defor har de satt en stopper for godteri-spising i den svenske troppen. Lurer på hva de har proppet i seg før siden de har gått til så drastiske steg nå? Kanskje derfor RBK gruset AIK. Hamrens strenge regime henger sikkert igjen på brakka, og det var nok det som gjorde susen. Det skal jeg høre med Demi om og komme tilbake til senere. Jeg har jo min egen svenske i den troppen, nemlig Martin Olson, og han er søt nok fra før og spiser derfor ikke noe søtsaker.. Neida, dette er selvsagt tull. De svenske spillerene er så profesjonelle at det der er ikke noe problem i det hele tatt. Tror ikke de har spist særlig usunt tidligere, dette er nok bare et løft i det generelle kostholdet. Og det tror jeg de fleste faktisk har behov for uansett om de spiller fotball eller ikke. Men hvis det viser seg å være krise likevel i den svenske troppen skal jeg smugle en sjokolade eller to til Martin Olson


Dette er Guttorm Dilling, vår fixer in need. Han har ansvaret for å ordne ALT med landslaget. Han er en Top Man som sørger for at alt er i orden på forhånd, når denne karen fikser så er alt i orden til enhver tid.


Dette er Geir Ellefsen. 1. betjent. Chief of secutity. Master of the Universe. Han reiser sammen med Dilling og sørger for at sikkerheten er iveretatt på turene våre. Når vi reiser til Island sørger han for at hotellet er fritt for terrorister og at Eyjafjallajøkull og Hekla forholder seg rolig..


Per Svendsen, mannen med utstyret.. og da kan alle damer forholde seg rolig, jeg snakker nemlig om fotballutstyret! Denne karen har styr på alt vi trenger til enhver tid. Det er mye som skal gå veldig galt for at Per ikke skal ha orden på utstyret vi trenger. Per er en kjernekar som vi setter stor pris på i troppen


Thor Einar the doc. Legen i troppen, en av de bedre legene på markedet for oss sportsfolk. Her sitter han å fyller ut doptester. Forskjellen på vår tropp i forhold til svenskene er at vi må holde oss unna dop mens svenskene må holde seg unna godteri..

Morten Gamst Pedersen