Turen til Island gikk veldig fint, men det blir fort litt kjedelig å sitte i ro på alle disse flyturene. Så hvorfor ikke benytte tiden til å ta igjen på noen av jornalistene som alltid presser seg med og finner på den ene historien villere enn den andre. Journalistene er som regel de enste som er mer blind enn dommer’n. Selv etter fem repriser finner de ikke ut om de var straffe eller ikke. Denne karen her er tv2s Morten Stokkstad og… næmmen hælledussan Stokken, er du blitt forkjøla stakkar?? Men sånn kan det gå hvis man sover med rompa bar..

Her er vi ankommet Island og står og venter på bagasjen sammen med resten av pressekorpset. Det var faktisk flere av dem som var forkjøla.. så jeg lurer litt på hva denne gjengen har gjort i helgen!?!

Frankrike stjernene har det litt mer avslappet enn oss hardtarbeidende slaver fra den engelske ligaen. Vi må gå i dress mens de slentrer rundt som de gjør på rivieraen, solbrune og i shorts.. Jeg er litt misunnelig, men det er jo forskjell på kong salomo og Jørgen hattemaker og ikke alle kan ha det like behagelig som dem

Live from Iceland

Morten Gamst Pedersen