Jeg pratet med Morten tidligere i dag og han er klar for kamp. Hele laget er tent og klar. Arsenal er et feinsmecker lag som liker å ha ballen i laget og spille langs bakken, mens Blackburn er et hardt arbeidende lag og de kommer til å utfordre Arsenal på alt i dag. Morten spiller indreløper og El Hadji Diouf spiller på venstrekant og Mame Diouf spiller på høyrekant

Pause:
Det har vært en god og underholdende første omgang med to lag som angriper. Selv om noen i Arsenal leiren sannsynligvis vil hevde rugby tendenser har Blackburn spilt godt. Arsenal hadde første sjanse etter tre min som Grella reddet på streken. Etter det tok Blackburn over og hadde flere gode sjanser helt frem til Arsenal tok ledelsen med Theo Walcott etter 19 min. De neste fem minuttene prøvde Arsenal å holde ballen i laget. Men etter 26 minutter satte Dioufene skapet på plass. El Hadji rundet Arsenals høyreback og spilte nydelig inn til Mame som enkelt kunne sette inn 1-1. Samba har vært fantastisk, El Hadji har vært god men er egoistisk. Jones, Mame og Gamst har vært veldig gode. Blackburn er aggressive og gir ingenting ved døren. De spiller langballer, langs bakken og dødballer bedre enn Arsenal, og de er sterkere i taklingene. Men Arsenal er gode når de får sjansen og dette ser ut til å bli en spennende andre omgang

Arsenal kom ut med en helt annen holdning i andre omgang, de er mye mer aggressive og gir Rovers en mye bedre kamp. Arshavin scorte etter 51 minutter og Arsenal tok over banespillet etter det. Blackburn slet med å komme inn i kampen og hadde lite fasong på spillet sitt. De siste 25 min sluttet Arsenal å angripe bortsett fra på turnover og kontringer. De siste 10 min begynnte Blackburn å jage en utligning og hadde bedre fasong i angrepsspillet sitt, de skapte noen muligheter men klarte ikke score. I noen dødballsituasjoner begynnte Arsenal å gjøre det Wenger hater, de begynnte å holde Roversspillere. Ved en situasjon var det soleklar straffe til Chrissy Samba da Chamack hold ham nede ved et langt innkast. Basert på spillet i andre omgang hvor Arsenal kontrollerte kampen kan man si at dette var en fortjent seier tross heroisk innsats fra de blå og hvite fra nordvest

Q&A:
S: Du og dere spilte bra i første omgang og kunne lett ha vært ett mål foran, men i andre omgang var Arsenal mye bedre. Fortjente de å vinne?
M: Jeg mener vi fortjente bedre, men vi slipper inn så forbanna lette mål.. vi slipper markeringen, spesielt på andre målet.. men Arsenal er gode når de kan trille ball i andre omgang
S: Jeg trodde ikke Wenger likte Rugby og ville ha bedre beskyttelse fra dommern, men i andre omgang var de over hele stakkars Chrissy Samba. Var det straffe?
M: Soleklar straffe.. faen jeg hater de der rugby spillerene fra Nord-London.. dette er FOTBALL, på tide de lærer seg det! Neida, dette er Premier League, takler man ikke det kan man dra til Frankrike å spille. Straffen er klar den men det er dommerns oppgave å blåse, men vi har ikke for vane å klage
S: Jeg er så skuffet akkurat nå, regner med du er enda mer skuffet så la oss drite i Q&A i dag
M: Helt enig! Faen heller…….
M: Var Martin langt fra innlegget mitt på slutten forresten?
S: Neei, like over panna hans.. men jævlig dårlig innløp på innlegget etter det!?!
M: Hrmphh…

Stig