Jeg og Mame med han matchvinnende hat trick ball

Dette var en viktig seier for oss og vi fortjente denne seieren. Vi dominerte kampen de første 30 minuttene men slapp Norwich inn i kampen de siste 15 minuttene av første omgang. Dette er noe vi må rette opp i fordi vi kan ikke slippe motstanderene inn i kamper som vi kontrollerer. Vi scorer det første målet i første omgang på et innkast som Chrissy Samba stusset videre til Mame som headet ballen i mål. Etter pause har vi to i stolpe, og putter to de siste ti minuttene før vi slipper inn et unødvendig mål på slutten. For oss scorer Mame alle tre målene og noterer seg for årets første hat trick. Jeg har assist på de to siste og tar det innkastet som Samba stusser videre på første målet. Alt i alt en meget god kamp av oss, og spesielt artig for meg og Mame som er involvert i alle målene. Selv om jeg nok burde ha hatt en assist til og kanskje ett eller to mål, men keeperen var god og det gikk desverre ikke i dag. Moro er det jo at radarparet på topp nesten var helnorsk.