Blackburn fikk straffe som Morten misset på. Han prøvde å sette den oppe i høyre hjørne men keeper slår den i tverligger og ut. 2 minutter senere får han en assist på en corner som Nzonzi header i mål. Det ble 2-1 tap etter forferdelig forsvarsspill som resulterte i 2 billige Gardener mål.

Q/A
S: Morten hva i helv… Hendte?
M: Dette var utrolig skuffende. Jeg synes vi var det beste laget, spesielt i første omgang var vi gode, og når vi scorer først er det bare for oss å holde konsentrasjonen oppe og vinne denne kampen. Vi klarte ikke det og vi slipper inn to billige mål som vi i grunn skal kunne bedre enn.
S: Straffen. Du vet jeg er din venn og er glad i deg, men hva i all verden var det der?
M: Huff… Jeg prøvde å skyte oppe i hjørnet, men Foster hadde en fantastisk redning. Selvfølgelig skal den ballen i mål, og nå har jeg blitt medlem i en klubb jeg ikke vil være i, Premier League straffemisser klubb.. faen. Jeg syns ikke det var en dårlig straffe, men ballen gikk ikke i mål og det beklager jeg, både overfor laget, supporterene og deg. Jeg er skuffet og jeg vet du også er det.
S: Slikt hender og du gjør jo ikke det med vilje og jeg tilgir deg glatt og jeg er sikker på at neste sitter i kassa. Hvordan tok Big Sam dette?
M: Han tok det ikke i det hele tatt, han skjelte oss ut etter noter og vi fortjente det etter å ha skuffet slik
S: Takk Morten, det er bare å nullstille seg, lære av feilene og glemme dette resultatet.
M: Takk Stig. Dette skal vi ikke gjør igjen. Ha en god tur hjem, så sees vi til middag i kveld