Nå er jeg i London på en photo shoot for Renati hårprodukter, det er kjempemorsomt og vi tuller og ler masse. Nå er vi inne i studio å tar bilder med forskjellige klær. Men snart skal vi dra i parken og på cafe for å ta “in action” bilder.

Vi gikk nettopp forbi Warr’s i Fulham som er den eldste Harley Davidson butikken i England. Vi gikk og spurte om vi kunne ta noen bilder og daglig leder John Warr var mer enn villig til å hjelpe oss og vi fikk noen kjempebra bilder

Nå er vi på en liten hyggelig italiensk cafe som heter Ventuno Caffe, her lager de hjemmelaget is som er kjempegod, jeg anbefaler absolutt å gå hit og ta en kopp kaffe og prøve isen. Den ligger rett ved Eel brook common park i Fulham

Nå er vi på vei tilbake til Manchester med Virgin trains. Og det er i beste fall, eller det er overhodet ikke rom for ordene “best” og “bra” med denne Virgin train opplevelsen. Vi hadde ikke tid til å spise hverken før vi dro fra Manchester eller London så vi bestilte første klasse billetter slik at vi kunne få mat på toget. Dette presiserte jeg for damen i billettluken, og hun forklarte villig at dette var ikke noe problem og kom med noen billetter. Jeg syntes disse billette var noe billig så jeg spurte om dette var riktig. Jada sa damen og forklarte at hvis vi skulle spise kunne vi bare oppgradere billetten på toget for 15 pund. Flott! Men for å være sikkert spurte jeg om dette var riktig pris for tur – retur. Jada, smilte damen. Flott! Men da vi kom ombord og hadde oppgradert skjønte jeg hvorfor de var så billig. Det var jo ikke matservering i helgene.. Men heldigvis serverte de litt kjeks så vi fikk litt energi i oss, skal innrømme at vi ble litt skuffet og ikke særlig mett. Men serveringsfyren på toget var hyggelig så det hjalp litt på humøret. Men det var på tilbaketuren vi virkelig skjønte hvorfor billettene var så billig (ca 200£ for alle tre med retur). Det var fordi de var ubrukelig, de kunne kun brukes i helgene. Så vi måtte kjøpe nye billetter til 200£ pr pers. Men vi var så sultne så vi spurte billettfyren om de serverte mat på denne turen. Javisst svarte han så vi klinte til og kjøpte billettene. Men maten de serverte..eller det de kalte mat.. For det er ingen sjans i h*lvete det der skal serveres mennesker, sannsynligvis ikke hunder heller. Det var faktisk så latterlig at vi begynnte bare å flire. Det nytter ikke engang bli sint eller sur. Så vi har faktisk hatt en ganske morsom tur fra London. Vi er fortsatt sulten, men hva er vel det sammenlignet med en god latter i godt selskap? Så selv om togturen kostet 600£ mer enn det vi trodde og vi fortsatt er så sultne som kun.. Virgin train kunder kan bli.. Så smiler og ler vi, men en ting er bra sikkert. Vi skal rett på San Carlo å spise

Dette skal være en pastarett, men det smaker noe mellom ingenting og stygt

Morten Gamst Pedersen