I dag spilte vi en god kamp og jeg føler vi vant fult fortjent. Vi fikk et heldig mål av Nico da Howard var litt uheldig å rotet bort ballen. Heldigvis gjorde Nico det gode spisser gjør og det er å være på riktig plass til riktig tid og han reagerte kjapt og scoret vinnermålet for oss. Everton har et godt lag og det er normalt at de vil presse oss lengere bak på banen på slutten da de jaget utligningsmålet. Vi jobbet hardt for å holde dem unna og det klarte vi fint, selv om de hadde noen klabb og babb sjanser helt på slutten så vant vi fortjent. Det var viktig for oss å få en god start og det gjorde vi med å slå Everton. Hele laget jobbet veldig hardt og jeg er stolt av den innsatsen gutta la ned i dag.

Personlig følte jeg meg veldig sterk i dag og jeg fokuserte på å holde oppe konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen og det følte jeg at jeg klarte veldig bra. Med litt flaks kunne jeg fått ett par assist fra de gode løpene til Martin og Mame, og jeg er sikker på at jeg kommer til å få flere av de sjansene utover sesongen. Det var varmt å spille i dag så jeg ble litt sliten på slutten men jeg har trent veldig bra i sommer både på egenhånd og med laget under pre season så det gikk bra. Det hjalp nok litt med 90 min. mot Frankrike også. Mame kom inn i dag og gjorde en fin figur, jeg tror han kommer til å bli viktig for oss denne sesongen siden vi ikke har så stor tropp. 

I dag var jeg så heldig å bli stemt frem som man of the match og det var jo veldig morsomt, men det er ikke den eneste prisen jeg har vunnet i dag fordi jeg hadde et veddemål med Marcello di Steffano som eier San Carlo resturant. Hvis jeg ble man of the match eller jeg scoret skulle jeg få en flaske vin til over 2000 kr, og jeg som ikke drikker vin engang.. Men jeg skal ta en liten slurk bare for å prøve, tipper det blir tidenses dyreste slurk for meg og Marcello siden resten sansynligvis ikke drikkes. Han kommer garantert til å bli litt småmuggen når jeg bestiller en cola i stedet… 

Morten Gamst Pedersen