Kampen er i gang og Morten ser kvikk og rask ut, har hatt to veldig gode involveringer!

Blackburn vant 1-0 og Morten spilte veldig bra denne kampen og han ble kåret til man of the match.

Q/A
S: gratulerer med en veldig god kamp. Hvordan føltes det i dag?
M: Tusen takk for det Stig. Det føltes fantastisk i dag, jeg var veldig lett i føttene i dag og kunne løpt en maraton! Jeg var veldig fokusert og jobbet for å gjøre jobben og hjelpe laget så mye som jeg kunne gjennom hele kampen.
S: Du ble kåret til man of the match, hvordan føltes det?
M: Det føltes utrolig godt og jeg er kjempestolt av å bli kåret til man of the match. Men jeg er nødt til å si at dette er en laginnsats og jeg var ikke den eneste som var bra i dag, jeg fikk veldig god hjelp til å vinne denne prisen. Jeg er stolt av den innsatsen laget gjorde i dag og forhåpentligvis kan jeg returnere tjenesten til noen andre senere.
S: Dere spilte bra i dag og hadde en sinnsyk innsats, tør dere ikke annet under Big Sam?
M: Stig helt ærlig, du har truffet fyren. Hadde du turt noe annet?? Neida, Big Sam har jobbet veldig bra med dette laget og vi er godt trent, så dette er det vi forventer av laget.