I dag er det dagen før dagen da premier league sparkes i gang, og dette er noe både jeg og laget gleder oss til. Jeg har trent og forberedt meg på dette i over to måneder, jeg er klar og jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre dette til min beste sesong så langt. I dag her vi trent lett og gjort de siste forberedelsene før kampen. Etter trening dro jeg på cafe med noen norske venner og tok en kopp kakao, og halv sju dro vi på San Carlo og tok en bedre middag. Etter det gikk vi hjem og så en film, det ble Kill Buljo fordi det er viktig å slappe av og le litt for kamp. Alt i alt normale forberdelser for meg. Jeg vil ønske alle Blackburn supportere en god sesong og håper jeg ser så mange som mulig på Ewood Park utover sesongen. Jeg ser frem til å ha bedre kontakt med den norske supporterklubben denne sesongen, og har allerede avtalt at vi skal ta en kopp kaffe og en lunch sammen i løpet av sesongen. Jeg setter pris på støtten fra alle de norske supporterene som kommer over og støtter oss.

Morten Gamst Pedersen