I dag er det endelig kamp igjen og Frankrike står på motsatt banehalvdel. Tror dette kommer til å bli en spennende kamp hvor både vi og Frankrike vil vise seg frem. Vi trenger en god kamp før vi starter EM kvalik og Frankrike kommer med en del nye spillere som vil vise seg frem, samt at de har noe å bevise for seg selv og sitt land etter en noe – la oss si lettere dårlig – VM innsats. Oppladningen til kampen har vært grei, og det har vært godt å treffe laget igjen. Vi er noe skadeskutt uten Big John, men jeg tror Moa er klar for å vise seg frem så forhåpentligvis vil ikke tapet av John ha noe å si. Jeg møtte Claus Lundekvam i dag og det var utrolig godt å se han frisk og rask igjen. Jeg fikk en god følelse av å se en gammel kamerat frisk igjen, så forhåpentligvis vil det ha en positiv effekt på oss gutta i dag.

Under kampen i dag vil en ung herremann som heter Stig oppdatere bloggen. Stig er den siste jeg prater med før kamp, og den første jeg prater med etter kampen. Det er vanskelig å kommunisere under kampen, så det gidder vi ikke engang prøve på. Men Stig ser de fleste kampene jeg spiller og  han har en veldig god forståelse for hvordan jeg har det, og det er dette han skal prøve å kommunisere til dere. Han har også en god forståelse for fotball ( i følge han selv.. ;) ) Kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan dere synes dette går. Så forhåpentligvis kan vi fortsette med dette i flere kamper fremover. Hvis dere ikke er fornøyd så gjerne si hva dere mener, så gir det meg en unnskyldning til å gi han et klaps i bakhodet! Har nemlig ventet på det en stund…

Morten Gamst Pedersen