Fyyy f…illern sykkelgutta er rå! En utrolig opplevelse å se gutta tråkke til rundt i Oslo i dag. Da jeg var liten hadde jeg en tante og en onkel som bodde i Paris, så jeg har fått med meg Tour de France fire ganger. Desverre var jeg så liten så jeg husker ikke så mye av det, derfor var det utrolig morsomt å se Boasson Hagen, Arvesen, Hushovd, Schleck og resten av gutta i dag. Spesielt rett etter Tour de France.

Etter målgang var jeg så heldig å få treffe Boasson Hagen og sett litt på sykkelen hans. Den var SYYYK! Det er den desidert letteste sykkelen jeg har sett, elektronisk gir gjorde ikke opplevelsen mindre heller. Litt sånn F1 girsystem. Hadde bare LIIITT lyst å teste den. Men Edvald, la oss gjøre en deal. Du får slå noen lissepasninger med mine fotballsko, så får jeg sykle et par meter med sykkelen din!?! Deal??

Jeg tester denne

Du tester disse. P.S. Venstre skoen kommer med målgaranti..! ;)

Morsomt at vi har fått en slik oppslutning rundt sykkelsporten i Norge, håper så mange som mulig av de 70000 som møtte opp på Karl Johan møter opp på Ullevål i morgen.

Morten Gamst Pedersen