Vi spilte siste kamp på denne turen på lørdag mot FC Sydney. Vi vant denne kampen 2-1 og jeg fikk mine første 90 minutter på banen denne pre season. Utrolig deilig. Jeg fikk mitt første mål for sesongen også, så alt i alt var dette en fin kamp for meg. Jeg spilte spiss hele kampen, noe som var litt uvant siden jeg ikke har spilt en hel kamp som spiss siden jeg var i Tromsø. Så jeg løp litt i offside et par ganger, litt unødvendig men ikke verre enn at det fikses til neste kamp. Målet var litt Lampard stil, hvor keeperen ga en retur og jeg var raskt frempå og skle ballen i mål. Helt ærlig så var det utrolig deilig å se ballen gå i mål. Vi spilte bra i hele første omgang og i begynnelsen av andre omgang, men vi slapp FC Sydney inn i kampen på slutten noe som vi må kutte ut til sesongen begynner,

Nå starter vi på hjemreisen. Først 9 timer til Singapore, så 12 timer til London. Jeg gleder meg masse og det kommer til å bli en utrolig deilig tur… yeeah right!!!!

Morten Gamst Pedersen