Dessverre så tapte vi kampen i dag etter at vi hadde en første omgang litt under pari, men vi tok opp spillet i andre omgang og kunne gjerne puttet ett mål til og klart uavgjort. Det gikk ikke og vi tapte dermed 1-2 mot et godt Glasgow Rangers. Jeg gikk av etter en time og inn kom mr.Aussi selv, Brett Emerton og hele stadion reiste seg å applauderte ham inn. Selvfølgelig morsomt og jeg regner med at jeg får like god mottakelse når jeg blir byttet inn på Vadsø Stadion en gang i fremtiden.

Så ble det en grunn til å diskutere årets Tour de France i all tid fremover. Contador vant med de 39 sekundene han tok når Schleck fikk kjedetrøbbel. Rett etter den etappen var jeg ikke nådig i kritikken mot Contador, og jeg mener enda at den dagen lot Contador gentlemannen i seg ligge i bunnen av bakken. Meningene er delte i sykkelverdenen, men det som er viktigst er at Andy Schleck selv viser at sykkelsporten er en gentlemannssport. Han selv vil ikke rette noen pekefinger og godtar at Contador var 39 sekunder bedre enn han under denne touren. Han har for så vidt rett i det, for Contador kunne lett ha stukket fra allerede på den andre etappen i Spa, da ramlet nemlig Schleck. Contador stakk ikke da, og han ga Schleck etappeseieren på Col du Tourmalet der uten konkurranse, så han fant nok gentlemannen sin i løpet av natten etter. Schleck frifinner Contador og da skal ikke vi være dårligere. Jeg tilgir og godtar Contador som en verdig vinner av årets Tour de France. Men til neste år, DA vinner Andy Schleck. Samtidig håper jeg det ikke kommer noen skandaler i etterkant og at de som trillet inn på Champs-Elysees i dag er rene ryttere.

Morten Gamst Pedersen