I dag har vi hatt en løpetur på Bondi Beach og det var utrolig deilig å få seg en løpetur etter den lange flyturen. Vi tok av fra Manchester på torsdag og landet på lørdag, 24 timer etter. Jeg har rett og slett mistet en hel fredag og jeg vet ikke helt om jeg skal være skuffet eller forundret. Teknisk sett er jeg jo en dag eldre her nede enn det jeg er hjemme. Og det er ikke lett, og hvis du ikke tror meg på det så kan jo du prøve å være eldre enn det du er! Snodige greier det der, men heldigvis får jeg dagen tilbake når vi reiser hjem igjen. For da reiser vi på torsdag og lander på torsdag..24 timer senere. Da vet jeg at jeg kommer til å være glad siden jeg har fått dagen min tilbake og jeg blir like ung som jeg faktisk er! I morgen, eller i dag, alt etter hvor du er i verden, har vi kamp. Det skal bli morsomt å spille fotball igjen, spesielt nå som jeg er en dag eldre, kanskje jeg spiller litt bedre da siden jeg er mer rutinert enn når jeg spiller hjemme..?

 

Meg på hotellet med lokal joikebule i bakgrunnen

Morten Gamst Pedersen