I den siste bloggen har jeg en konkurranse hvor du kan vinne en signert Blackburn Rovers trøye. Det har desverre vært problemer med avstemningen, derfor har jeg endret stemme systemet. Jeg beklager at dette har oppstått, og ber om at dere sender deres svar en gang til. Dette er konkurranse, følg anvisningen og stem på nytt:

“Men la oss ikke glemme Maradonna. Jeg gir bort en signert Blackburn Rovers trøye til den kan fortelle meg hvor mange klemmer Maradonna har gitt i dette vm, og hvordan de har kommet frem til det tallet. Jeg gir også bort en signert Blackburn Rovers trøye til den som kommer med det beste svaret om hvorfor han gir så mange klemmer.  Avstemning varer frem til VM er slutt, altså til finalen er ferdig spilt. For å stemme send en mail til konkurranse@gamst.co.uk og skriv inn dit svar. Husk navn, adresse, epost og telefonnummer. De to vinnerene offentligjøres rett etter VM er over. Og husk: beste svar vinner og du kan selvfølgelig sende ditt svar under denne saken hvis svaret ditt er morsomt og du vil at alle skal se den”