I dag ble England rett og slett utspilt! Man kan skylde på mange ting, men for meg er det Fabio Capello som har sviktet. Ikke det at han ikke er en veldig god manager, men jeg mener rett og slett at han har valgt ut feil lag. Etter første omgang i dag var det ganske klart at Upson og Barry ikke hadde dagen, da er det mildt sagt en elendig avgjørelse å la dem spille videre. Carrick og Gerrard ville sannsynligvis ha gjort en mye bedre jobb en det Barry presterte i dag. Men da må i så fall Gerrard få definert den defensive rollen. Dawson hos Tottenham har hatt en fantastisk sesong, og jeg ville ha han inn straks King ble skadet. Upson rykket nesten ned med West Ham, mens Dawson var veldig god for Tottenham som fikk Champions League plass. James rykket ned med Portsmouth, mens Hart ble kåret til årets keeper i Premier League. Hvorfor han tok ut Defoe som var en av Englands beste spillere og byttet inn en spiss som til og med jeg har scoret mer enn denne sesongen. Og jeg var ikke akkurat storfornøyd med egen målfangst denne sesongen. Capello tok ut laget hos England like elendig som Benitez hos Liverpool. Lure på om de får lik skjebne..? Men på den andre siden var Tyskland veldig god, og spesielt Øzil har imponert meg.